WDR

WDR

WDR مخفف Wide Dynamic Range  بوده و برای جبران مشکلات تصویر هنگامیکه در معرض نور شدید قرار میگیرد. زمانیکه دوربین در مکانی نصب می شود که تفاوت نوری وجود دارد به صورتیکه  قسمتی از تصویر نور شدید و بخشی تاریک است، این قابلیت مشکل تصویر را برطرف می کند.

نحوه عملکرد WDR :

فناوری WDR، با ایجاد سرعت های متفاوت شاتر، نور بیشتر را در مناطق تاریک تصویر و نور کمتر برای قسمت‌هایی از تصویر که روشن‌تر هستند، فراهم میکند.

مراحل اصلاح تصویر با WDR :

  1. در مناطق پرنور، سرعت شاتر را بالاتر برده، بنابراین سنسور برای مدت زمان کمتری در معرض نور قرار میگیرد.
  2.  در مناطق کم نور ، سرعت شاتر را کمتر کرده، بنابراین سنسور نور بیشتری دریافت میکند.
  3.  دو تصویر برای به دست آوردن تصویر نهایی با نور ایده آل ترکیب می شود.
تفاوت در حالت WDR روشن و خاموش

چند نمونه از کاربرد WDR:

  • زمانیکه دوربین از داخل ساختمان رو به بیرون (راهرو، پاسیو، خیابان و …) نصب شود، در این حالت قسمت هایی از تصویر تاریک و قسمت هایی از تصویر روشن می شود .
  • دوربین در مکانی نصب شود که روبه روی آن پنجره باشد ،در این حالت معمولا به دلیل نور شدید پشت پنجره باعث عدم یکنواختی نور در تصویر می شود

تصور کنید دوربین در محیط سربسته نصب شود به طوریکه رو به روی دوربین پنجره باشد. در این حالت قسمت های نزدیک به پنجره پرنور خواهد بود و در این بخش ها، تصویر سفید و مناطقی که دورتر از پنجره باشد تاریک خواهند شد . به لطف WDR در هنگام نیاز به نصب دوربین در این نوع محیط به تصویری واضح و متعادل دست خواهیم یافت که در آن تمام فضا با سطح روشنایی یکنواخت خواهد بود.

دوربین‌های دارای این قابلیت، راه‌حلی ایده‌آل برای جلوگیری از ایجاد تناقض نوری در مناطقی با نور غیریکنواخت است. ترکیب مناطق تاریک با مناطق بسیار روشن، دوربین های بدون این قابلیت را ناکارآمد می کند.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *