راهنمای انتخاب دوربین مداربسته

  1. خانه
  2. »
  3. آموزش دوربین مداربسته
  4. »
  5. راهنمای انتخاب دوربین مداربسته

راهنمای انتخاب دوربین مداربسته  راهنمای انتخاب دوربین مداربسته را بر مبنای فاکتورهای اساسی برای کمک به شما آماده کرده ایم تا مناسب ترین و آگاهانه ترین انتخاب را انجام دهید. نوع دوربین :  پر استفاده ترین دوربین مداربسته از لحاظ قاب و ظاهر عبارت است از : دیواری(Bullet)، سقفی (Dome)، PTZ    دیواری (Bullet): این […]

راهنمای انتخاب دوربین مداربسته

 راهنمای انتخاب دوربین مداربسته را بر مبنای فاکتورهای اساسی برای کمک به شما آماده کرده ایم تا مناسب ترین و آگاهانه ترین انتخاب را انجام دهید.

نوع دوربین : 

پر استفاده ترین دوربین مداربسته از لحاظ قاب و ظاهر عبارت است از : دیواری(Bullet)، سقفی (Dome)، PTZ

   دیواری (Bullet):

این دوربین ها مناسب نصب روی دیوار هستند و برای این منظور طراحی شده اند. این دوربین ها اغلب دارای ویژگی های مناسب برای نصب در محیط خارجی هستند.

   سقفی (Dome) : 

دوربین های سقفی همانگونه که از نام آنها پیداست منسب ترین گزینه برای نصب روی سقف می باشند.

  متحرک (PTZ): 

این دوربین ها به دوربین های چرخان هم مشهور هستند و امکان چرخش در جهت های عمودی و افقی را دارند.  

برای انتخاب دوربین مناسب علاوه بر نوع قاب و نحوه نصب دوربین، فاکتور مهمی که باید به آن توجه کرد، استاندارد دوربین از لحاظ مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار است. این استاندار با IP معرفی می شود که شامل یک عدد 2 رقمی است. به طور خلاصه دوربین هایی که دارای IP هستند، قابلیت نصب در فضای خارجی را دارند. 

 

رزولوشن : 

رزولوشن کوچکترین جزء ساختار یک تصویر بوده و مقدار تصویری که یک دوربین می تواند ثبت کند. هر چقدر این عدد بالاتر باشد، تعداد پیکسل در واحد تصویر بیشتر شده و منجر به ثبت تصویر با کیفیت بالاتر می شود.

دوربین مداربسته با قابلیت زوم اپتیکال به دلیل قیمت بالایی که دارند  معمولا در پروژه های خاص مورد استفاده قرار میگیرند. از این رو اکثر دوربین های مورد استفاده در پروژه ها دارای زوم دیجیتال هستند.

 بالا بودن رزولوشن دوربین مداربسته باعث ثبت جزئیات بیشتر می شود که این مورد منجر به افت کمتر کیفیت در هنگام زوم دیجیتال در مقایسه با دوربین های با رزولوشن پایین می شود.

لنز :

 توجه به لنز دوربین از پارامتر های مهم دیگر است. دوربین های مداربسته با لنز کوچک (2.8 میلی متر) میدان دید بزرگتری دارند و این دوربین ها به دوربین های زاویه باز (Wide) مشهور هستند. لنزهایی با فواصل کانونی کمتر برای پوشش مناطق بزرگ که نیاز به جزئیات زیاد در تصویر نیست، مناسب هستند.

دوربین با سایز لنز بزرگ دارای زاویه دید محدودتری بوده ولی جزئیات تصویر بیشتری ارائه می دهند.

پس انتخاب لنز دوربین بر حسب نیاز بوده و شما باید بر اساس فاکتورهای مورد نیاز خود، مناسب ترین دوربین مداربسته را انتخاب نمایید.

 

سنسور تصویر:

 

سنسورتصویر از مهمترین بخش های یک دوربین مداربسته امنیتی خوب است. نور (تصویر) از طریق لنز به سنسور تصویر می رسد. تبدیل تصاویر آنالوگ به تصاویر دیجیتال بر عهده سنسور تصویر است. 

بازتولید رنگ ها، باز تولید تن های سیاه و سفید و … مسئولیت سنسور تصویر است.

در صورتیکه سوالی دارید از طریق صفحه “تماس با ما” با ما در ارتباط باشید.

تیم ما با اشتیاق آماده راهنمایی شما می باشند…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *